Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

69 Pozisyonu 69 Yapmak

69 Pozisyonu 69 Yapmak


Harika amatör çekim  vajina yalatma videosu 69 pozisyonunu genelde bacakları aralayıp doya doya yaladıktan sonra partnerim isterse yaparım. Am yalamak benim için pozisyondan bağımsız her pozisyonda ve her şekilde yalamak ayrı bir keyif bu nedenle beraber olduğum kadın pozisyon seçiminde istediği kadar özgür ama ilk önce biraz am yalamam ve rahatlamam lazım.  
 

69 pozisyonun da farklı zamanlarda görüştüğüm iki türbanlı genç hatunu unutamam

Yılını net hatırlamıyorum ama taksimde bir suitte buluştuğum bakire türbanlı genç ve güzel hatun bir kaç saatlik bir buluşmadan sonra ikinci buluşmamız için sözleştik ve suitte kısa bir sohbet ve kahve içip geçen buluşmamız hakkında konuşmaya başladık ki konuşmalarımız bile iyice azdırmıştı. Ayaklanmış bir yandanda kahve içip bir yandan da artık çekinmeden üstünü çıkarıyordu. Elinden tutup kucağıma oturttum öpüşmeye başladık. Delirtiyordu beni sikimi hissetmiş bacağıma oturup sikimi pantolonun üstünden sıvazlamıştı. Dilini emdiriyordu 5 dakka sonra yatakta uzatmış bacaklarının arasına kafamı koymus benim için uzattığı kıllı amcığını yalamaya başlamıştım. Yine kendımden geçmiştim ilk görüşmemiz de bakire olduğu için yavaş, dikkatli offf harika kelimeleri çıkarken artık offf harikasın canım sözcüleri çıkıyordu. Yaklaşık kırk dakka sonra kendini de parmaklayarak boşalmış rahatlamış yan yana uzanmış doya doya öpüşüyorduk.

Kahve Çikolata Molası 

Kahve ve çikolata her zaman alırım molarlarda o keyfi çıkardığımda kahve ve çikolata eşliğinde iyice katlarım. O sütlü kave beyaz çikolatası benim sade nescafem ve bitter çikolatamın eşliğinde üstümüze bişeyler geçirip terasta keyif yaptık. 

Hayatımda yaşadığım en güzel sakso deneyimini yaşadım

Mola bitip öpüşe öpüşe yatağa geldik bacaklarını aralayıp tekrar keyifle ve kendimden geçer bir şekilde semmeye başladım. Göt deliğinide dilliyordum o da kendini parmaklıypr ve amcığının dudaklarından ayırıp bızırını yalatıyordu. Saçlarımdan tutup yüzüme baktım memelerini emip dudaklarına yapısınca kilodumda sertleşen sikimi fark etti.Elini kiloduma sokup sıktı. Bende yalamak istiyorum dedi. Ben bir kadın ne isterse onu yaparım bir teklifte bulunmam.Tamam dedim uzanmıstım. Dili sikimde  taşşaklarımda gezinince iyice sertleşti sonra yalamaya başladı. Harikaydı ama bende yalamak istiyordum 69 yapalım dedi ve amzımda güzel amcığı yalıyordum ama Sema o kadar iyi sakso çekiyordu ki anlatamam. Eme eme sakso çekiyordu ben yalamaya konsantre olamıyordum. Deli gibi yalamaya başladım dilimle göt deliğine masaj yapıyordum. Ama dayanamadım geliyorum demeye kalmadan patladım. Sema benim onu amcığını yaladığım gibi döllerimden  bir damlasını bile iğrenmeden yaladı yuttu. Utandı gitti yüzünü yıkadı. Tuvalette kaldı biraz ben sigaramı yakmış gelmesini bekliyordum. Mahcup utangac bir şrkilde ilk defa yuttuğunu söyledi beni sen yoldan çıkardın dedi. Yakalayıp yatağa attım kollarıma alıp öpüşmeye başladık. 

Sema ile evlenene kadar beraber olduk. Genelde beraber olduğum kadınlar evli olduğunu söylesemde o kalbul etmedi. Sanırım 5 defa toplamda buluştuk. Sonra da mailini kapattı. Biliyorum ki bazen  bloğuma bakıyor. Harika olduğunu bilmeni istiyorum.

69 Pozisyonu
69 Pozisyonu



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder for "69 Pozisyonu 69 Yapmak"